Medewerkers presteren beter met hun favoriete device.

Keuzevrijheid voor medewerkers

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken – met de tools waar ze vertrouwd mee zijn – worden ze gemotiveerd om het beste werk te leveren. Met Mac, iPad en iPhone kunnen medewerkers nog productiever en creatiever (samen)werken. Dit biedt jouw organisatie vier grote voordelen volgens het onderzoek van Forrester:

Medewerkers hebben een hogere productiviteit

Gemakkelijker toptalent aantrekken

Er is een betere perceptie van IT

Medewerkerstevredenheid wordt verhoogd

De impact van keuzevrijheid

De inzet van Apple-producten leveren voordelen voor medewerkers én de organisatie. Uit onderzoek van Forrester blijkt dat de gemiddelde besparing per Mac (M1) op 843 dollar ligt, gemeten over de levenscycluskosten over drie jaar. Ook de support- en operationele kosten dalen met 10% omdat de IT-medewerker o.a. sneller een Mac dan een pc implementeert. Daarnaast ligt de restwaarde van Apple-devices substantieel hoger dan andere devices.

Met Employee choice bied je jouw medewerkers de keuzevrijheid om Apple-technologie te kiezen. Voor IT is dat geen enkel probleem omdat Apple-devices eenvoudig zijn te beheren, te implementeren en te ondersteunen.

PDF – Employee Choice Guide (voor IT)

PDF – Total Economic Impact

Voordelen keuzevrijheid en Apple devices

Productiviteit en samenwerking

Met Mac krijg je alles in één keer voor elkaar. Zo kunnen je medewerkers een keynote overzetten van hun iPad naar hun Mac, op hun iPhone een foto nemen en die in een spreadsheet op de Mac plakken en ‘Niet storen’ aanzetten als het tijd is om te ontspannen. Bovendien kunnen ze hun voordeel doen met de honderden andere ingebouwde zakelijke features en duizenden zakelijke apps van andere ontwikkelaars.

Compatibiliteit

Mac is compatibel met zakelijke pakketten als Microsoft Office en Google Workspace, en ook met de apps die je gebruikt voor je e‑mail, berichtenverkeer, netwerkverbindingen en bestandsdeling.

Implementatie en beheer

Met Apple Business Manager distribueer je devices rechtstreeks naar al je medewerkers, die er meteen mee aan de slag kunnen. Allemaal zonder dat je die devices eerst handmatig moet configureren. Of je nu tien Apple devices hebt of tienduizend, met Apple Business Manager kun je ze moeiteloos en veilig implementeren en beheren. En omdat Apple Business Manager samenwerkt met Microsoft Azure Active Directory, kunnen je medewerkers voor alle Apple voorzieningen gewoon hun huidige inloggegevens gebruiken.

Beveiliging

Bij het ontwerp van de producten van Apple staat veiligheid altijd voorop. Dankzij Face ID en Touch ID kunnen je medewerkers erop vertrouwen dat ze als enige hun device kunnen ontgrendelen. Bovendien schermt elk Apple device de gebruikersgegevens af en kun je bij diefstal of verlies alle gegevens wissen.

Begin je traject met Dustin

1.

Voorbereiden

2.

Lancering

3.

Gebruikerservaring

4.

Ondersteuning

Ben je klaar voor de volgende stap in medewerkerstevredenheid of wil je een vernieuwd beleid ontwikkelen? Dan is dit het moment op met ons in gesprek te gaan. Wij denken dat Apple-devices de perfecte aanvulling zijn voor jouw medewerkers en hebben ook binnen onze eigen organisatie ruime ervaringen met keuzevrijheid voor onze medewerkers. Wij streven naar een betaalbare en goed te implementeren oplossing!

 

Dustin vertegenwoordigt alle grote IT-merken biedt een aanbod op maat aan via het Choose IT-platform. Daar kunnen je medewerkers hun eigen IT-uitrusting kiezen en direct bestellen.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring