As-a-Service én on-premises data storage?

Geef vorm aan een futureproof datastructuur voor alle behoeften

Jouw data kan veel geld opbrengen. Maar jouw datastructuur duurzaam en toekomstgericht inrichten: dat kan helaas ook veel kosten. Investeer je volledig in duurzame on-premises of ga je voor schaalbare as-a-Servicemodellen? Hoe geef je vorm aan een futureproof IT-architectuur die met je meegroeit en kostbare data beschermt?

In deze blog leggen we het aaS-model naast on-premises. Kunnen de twee modellen elkaar versterken?

Data storage in een aaS-model

Met een aaS-model geef je ademruimte aan je data. Ideaal voor data storage die je graag uit handen geeft. Dustin is als IT-expert uitermate geschikt om jou te helpen vormgeven aan het juiste aaS-verhaal. Welk as-a-Servicemodel komt tegemoet aan jouw behoeften?

As-a-Servicemodellen geven organisaties speling. Moet er namelijk op-of afgeschaald worden, dan betaal je simpelweg meer of minder. Zou behoud je optimaal de mogelijkheid tot uitbreiding, maar wordt er enkel betaald voor wat op dit moment nodig is.

IaaS (Infrastructure as-a-Service)

Dustin voorziet hardware, jij richt zelf in. Zie het als een lege serverruimte voor jouw data. Dat geeft jou speelruimte, maar geen afgewerkte oplossing.

PaaS (Platform as-a-Service)

De hardware werd al geïmplementeerd door ons. Je geniet van meer ondersteuning en een gedegen oplossing maar hebt niet langer de volledige vrijheid over de inrichting.

Saas (Software as-a-Service)

Hardware die werd vormgegeven door de experts van Dustin en daarbovenop is voorzien van alle software. Het in-house IT-team wordt compleet ontlast.

Data storage voor je kwetsbaarste data

Gevoelige persoonsgegevens, kostbare assets. Sommige data hou je liefst op een duurzame plek in-house. Maar ook voor deze data moet toekomstgericht worden nagedacht. Zeker aangezien de hoeveelheid data van een organisatie elk jaar gemiddeld met 20% toeneemt. De nieuwe generatie HPE Proliant Servers kunnen een cruciale bouwsteen zijn in een krachtige IT-infrastructuur. Zo geef je een futureproof plek aan data en bespaar je groeipijnen. Want investeren in een toekomstgerichte oplossing voor je in-house data én aanvullend kiezen voor aaS-modellen? Dat is een slimme strategie voor de ideale data storage.

Een betrouwbare, duurzame plek voor je gevoeligste data én serverruimte die met met je meegroeit. Dustin helpt organisaties vormgeven aan de datastructuur waarmee ze een antwoord vinden voor hun wensen en behoeften. Met de oplossingen van HPE helpt Dustin organisaties aan het beste van twee, en nog veel meer, werelden in data storage.

Klaar voor optimale schaalbaarheid én toekomstgerichte innovatie?

Ontdek met HPE Proliant Servers jouw datastructuur op maat. Neem contact op met onze experts en vind de data storage waarmee je zelfzeker de toekomst ingaat.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring