De Anton Groep groeit hard, de Dustin Cloud groeit mee

Anton Groep is een Noord-Hollandse bouwonderneming ontstaan uit Anton Constructiewerken en een aantal andere bouwfirma’s. In de afgelopen jaren heeft Anton Groep een aantal overnames gedaan, waardoor het aantal medewerkers flink is gestegen.

De Anton Groep bouwt aan de toekomst van Europa. Ze bieden innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Anton Groep staat voor vakmanschap, waarin duurzaamheid en aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

Anton Groep wil nadat een organisatie is overgenomen er zo snel mogelijk voor zorgen dat het nieuwe bedrijf gebruik kan maken van de cloudomgeving van de Anton Groep. Dustin helpt Anton Groep hierbij.

Uitdaging

Uitbreiding
De eerste overeenkomst tussen Dustin en Anton Groep werd gesloten in 2015. Anton Groep begon toen met 20 actieve gebruikers met het gebruiken van de Dustin Cloud in combinatie met beheer vanuit de servicedesk. Anton Groep koos voor het werken vanuit de Dustin Cloud om zo schaalbaar en flexibel te zijn met het oog op de toekomst. Inmiddels bestaat Anton Groep uit 13 werkmaatschappijen en zijn er 108 actieve gebruikers in de Cloud.

Geen IT kennis in house nodig
Anton Groep heeft er bewust voor gekozen om zich te richten op de core business van de organisaties. Alle nevenactiviteiten zijn ondergebracht in de holding of bij partners. IT is gekenmerkt als specialisme waarvoor externe specialisten worden ingeschakeld.

Advies

Dustin Cloud
Een sterk veranderende organisatie zorgt ook voor een sterk veranderde IT-behoefte binnen dezelfde organisatie. Doordat de Cloud van Dustin zeer flexibel is kunnen er op elk gewenst moment resources toegevoegd worden, precies waar op dat moment behoefte aan is. Een plotselinge piek van intensief gebruik kan dan bijvoorbeeld opgevangen worden door het toevoegen van extra CPU (processorkracht). Maar ook het opschalen van extra storage of geheugen door een toename van het aantal bestanden kan binnen enkele minuten geregeld worden.

Uitbesteden van de werkzaamheden
Alle werkzaamheden met een IT-karakter worden bij Dustin ondergebracht. Door één aanspreekpunt te creëren voor alle IT gerelateerde zaken kan Anton Groep zich blijven focussen op zowel de dagelijkse gang van zaken als de uitbreiding van de organisatie.

Resultaat

Snelle integratie van nieuwe dochtermaatschappijen
Naast het gebruiken van de Dustin Cloud, ondersteunt Dustin ook bij het IT gebruiksklaar opleveren van de nieuwe organisaties die zich aansluiten bij de Anton Groep. Installeren van firewalls, switches en accesspoints zijn onderdeel van dit proces. Omdat v engineers heeft op vele disciplines is het voor Anton Groep vanzelfsprekend om een beroep te doen op Dustin wanneer er IT-vraagstukken spelen.

Dustin heeft in overleg met Anton Groep een vaste procedure opgesteld bij overnames. Daardoor is het voor beide partijen eenvoudig om de transitie te maken van de bestaande IT naar de IT van Anton Groep.

Servicedesk als verlengstuk
Anton Groep maakt gebruik van veel onderdelen van Dustin Managed Services, de spil hierin is echt de servicedesk. Het toevoegen van gebruikers, het wijzigen van rechten en het aanpassen van wachtwoorden, al deze werkzaamheden worden op dagelijkse basis naar volle tevredenheid uitgevoerd door de Dustin servicedesk. Onderhoud van een Cloud omgeving als die van Anton Groep is cruciaal. Periodieke updates, controle van de rechtenstructuur of algemene opschoningsacties worden door de Servicedesk van Dustin uitgevoerd

De verwachting is dat Anton Groep de komende jaren verder gaat uitbreiden en de Dustin Cloud is klaar om met hen mee te groeien!

Branche
Zakelijke markt

Doel
Snelle integratie van nieuwe dochtermaatschappijen

Uitdagingen
Schaalbaar en flexibel zijn met de Dustin Cloud met het oog op de toekomst

Kernwoorden
Dustin Cloud | Servicedesk | Flesxibel | Schaalbaar | Een aanspreekpunt

Download
Bekijk de referentiecase in PDF-formaat. Klik op de button om deze te downloaden.

Download

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring