Dustin & Google
Sustainability Event

Donderdag 8 december van 12:00 – 17:00 uur

Duurzaamheid staat vandaag de dag hoog op de agenda. Iedere organisatie moet en wil zijn steentje bijdragen, maar het kan lastig zijn om concrete stappen te zetten richting duurzaamheid. Tijdens het Sustainability event van Google en Dustin op donderdag 8 december krijg je concrete handvaten om hiermee aan de slag te gaan. Meld je vandaag nog aan! Let op: voor dit evenement zijn 100 plaatsen beschikbaar.

Zo kom jij erachter hoe je met ChromeOS en Android energie kunt besparen en keuzes kunt maken om duurzamer te werken. Zo draait ChromeOS volledig in de cloud, zijn ChromeOS devices tot wel 46% energiezuiniger dan vergelijkbare devices en kun je met de beveiligingsfuncties van Android Enterprise de levensduur van de devices verlengen.

Hoe ziet de dag eruit:

12:00 – 13:00   Ontvangst met een hapje en een drankje
13:00 - 13:20   Voorwoord en introductie Dustin
13:20 – 13:35   Google over sustainability
13:35 – 13:45   Koffiepauze
     
13:45 – 14:15  

Break-out sessie 1: Android en ChromeOS

14:20 – 14:50  

Break-out sessie 2: ChromeOS en sustainability/ChromeOs Flex

14:55 – 15:25  

Break-out sessie 3: Dustin over duurzame IT

     
15:30 – 17:00   Gezamenlijke afsluiting met borrel en hapje

Breakout-sessie 1: Android: Made for Business: Leer alles over de recente uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om het beheren van mobiele apparaten en hoe Android je kan helpen deze aan te pakken. Ontdek de voordelen van Android Enterprise en hoe het je helpt de levenscyclus van de apparaten te verlengen.

Break-out sessie 2: Zo kom jij er als bezoeker achter hoe IT bijdraagt aan een duurzamere bedrijfsvoering én hoe je energie bespaart met ChromeOS. Ontdek de voordelen van ChromeOS Flex en zie hoe we een device binnen twee minuten duurzamer en energiezuiniger maken tijdens het event.

Break-out sessie 3: Dustin over duurzame IT. Aan de hand van concrete stappen en de carbon footprint calculator laat Dustin je zien welke duurzaamheidsstappen je kunt zetten.

Praktische informatie

Het programma duurt van 12:00 tot 17:00 en we sluiten gezamenlijk af met een borrel. De locatie is De Landgoederij aan de Camminghalaan 30 in Bunnik.

Kijk hier voor meer informatie en een routebeschrijving.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring