Cloud Smart Assessment

Dustin houdt de moderne werkplek veilig en up-to-date


De beloftes van de cloud verleiden steeds meer organisaties daar een deel van hun IT-landschap onder te brengen. Lang niet elke organisatie heeft hiervoor echter een degelijke strategie.

Veel andere organisaties plaatsen vanuit voortschrijdend inzicht vraagtekens de effectiviteit van de eerder geformuleerde cloud strategie. Maken gekozen cloud provider(s) en diensten hun beloftes waar? Deze en andere belangrijke vragen beantwoordt Dustin met zijn Cloud Smart Assessment: een serie diepte-interviews en nauwkeurige analyses met een uitgebreid rapport als resultaat.

Dit rapport bevat ook een heldere roadmap die het mogelijk maakt zakelijke, organisatorische en technologische synergie te creëren.  Daardoor kun je sneller nieuwe doelstellingen formuleren en realiseren.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring