Dustin as a Service: elk onderdeel van je IT-omgeving naar de cloud

Breng je alleen je infrastructuur en netwerk naar de cloud, of kies je ook voor een besturingssysteem, databases, software, beheer en ontwikkeling ‘as a Service’?

Het selecteren en samenbrengen van applicaties, netwerken, databases en andere cloud oplossingen vereist veel kennis, en een heldere digitale toekomstvisie. Veel organisaties werken daarom bij het inrichten van hun cloudomgeving samen met een solide sparringpartner.

De cloud experts van Dustin begrijpen de IT- en zakelijke uitdagingen van organisaties in elk stadium van hun digitale transformatie. Dankzij die ervaring introduceren ze op het juiste moment de clouddiensten die de IT behoeftes van jouw organisatie optimaal ondersteunen.

Bekijk de Dustin as a service oplossingen:

 

Infrastructure as a Service (IaaS)

Organisaties die hiervoor kiezen nemen uitsluitend serverruimte af van cloud provider(s). Dat geeft ze optimale vrijheid om hun cloud omgeving geheel naar eigen behoefte in te richten.

Platforms as a Service (PaaS)

Organisaties die hun complete digitale platform afnemen uit de cloud hoeven zelf geen tijd of kennis te investeren in het configureren, beheren, monitoren en beveiligen hiervan.

Software as a Service (SaaS)

Organisaties met een Infrastructure of Platform as a Service kunnen op elk gewenst moment ook gebruik maken van direct inzetbare software applicaties uit de publieke cloud.

Managed Services

De cloud experts van Dustin ontzorgen hiermee alle belangrijke onderdelen van je IT-infrastructuur met volgens de laatste inzichten en best-practices ingerichte cloud oplossingen.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring