Data Quality Assessment

Data Quality Assessment

Veel organisaties zien de hoeveelheid data die ze genereren in hoog tempo toenemen. Om daar waarde mee te kunnen genereren, moet je deze data eerst in kaart brengen en ontsluiten. Dat is ook om andere redenen belangrijk. Als je als organisatie niet precies weet waar je data zich bevindt, en wie er toegang tot heeft, loop je grote beveiligingsrisico’s.

Daarnaast kost het verzamelen en opslaan van data veel geld. Zeker als je daar geen gebruik van maakt, of zelfs niet weet dat je erover beschikt. Ook daarom verrichten onze cloud experts een Data Quality Assessment. Daarmee brengen we de locatie en kwaliteit van de beschikbare data binnen een organisatie nauwkeurig in kaart. Vanuit deze nauwkeurige analyse ontwikkelen we een effectieve strategie om deze aanzwellende datastroom in juiste banen te leiden. En natuurlijk zorgen we ook direct voor solide back-up en disaster recovery mogelijkheden.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring