Dell & Dustin
The Future is Sustainable Event

Donderdag 9 februari van 11:30 – 16:30 uur

The future is sustainable: duurzaam IT event van Dustin en Dell

Hoe ziet een ‘groene’ werkplek van de toekomst er uit, en welke duurzame cloudoplossingen sluiten daar op aan?

De antwoorden op deze en vele andere vragen krijg je donderdag 9 februari tijdens het sustainability event dat Dustin met Dell organiseert.

Naast het hoofdprogramma met dagvoorzitter Harm Edens gaan we tijdens  een serie pittige break out sessies onder meer dieper in op duurzame werkplek en de energiebewuste cloud.

Meld je nu kosteloos aan! Dit kan tot en met donderdag 2 februari.

The future is sustainable!

Ben jij ook geïnteresseerd in nieuwe duurzame inzichten en praktische oplossingen?  Kom dan donderdag 9 februari zeker naar het sustainability event dat Dustin met Dell organiseert.

Samen brengen we een veel waardevolle informatie en inspiratie rond dit thema bij elkaar. Zodat we gezamenlijk kunnen bijdragen aan IT-beslissingen met échte impact voor een future-proof wereld.

Wat is bijvoorbeeld op dit moment de CO2-voetafdruk van jouw organisatie? Hoe ziet een ‘groene’ werkplek van de toekomst er uit, en welke duurzame cloudoplossingen sluiten daar op aan?

Naast de interessante antwoorden in het algemene deel – met keynote van dagvoorzitter Harm Edens – focussen we tijdens een serie pittige break out sessies op relevante IT-topics.

Programma:

11:30 – 12:30   Ontvangst met lunch
12:30 – 13:00   Welkom door Dustin en Dell
13:00 – 14:00   Break-out sessies, keuze voor één van de onderwerpen:
   
  • Modern Workplace
  • Hybrid Cloud
14:00 – 14:30   Pauze
14:30 – 15:15   Plenaire sessie met keynote Harm Edens
15:15 – 16:30   Plenaire afsluiting met borrel

Praktische informatie

Het programma duurt van 11:30 tot 16:30 en we sluiten gezamenlijk af met een borrel. De locatie waar het event van Dell en Dustin plaatsvindt is Gooiland Events (bezoekersinformatie).

Break-out sessies

Tijdens diverse break-out sessies komen bestaande en toekomstige uitdagingen op het gebied van Sustainability binnen het IT-landschap aan bod. We kijken naar de onderwerpen Modern Workplace en Hybrid Cloud.

Modern Workplace

Hoe bouw je een moderne hybride werkplek op die flexibel werken ondersteunt, met behulp van duurzame materialen en energiebewuste technologie? Een optimale employee experience staat daarbij uiteraard centraal. Met veel aandacht voor soepele samenwerking en communicatie, professionele en persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ook een gezonde werk/privé-balans.

Hybrid Cloud

De hybride cloud combineert de voordelen van publieke en private cloud. Schaalbaarheid en efficiëntie gaan zo naadloos samen met controle en beveiliging van gevoelige gegevens en kwetsbare netwerken. Door strategische plaatsing van workloads, en de selectie van de meest duurzame diensten en providers, ondersteun je de snel veranderende IT-behoeftes van jouw organisatie. Tegelijk minimaliseer je zo je energieverbruik, koolstofemissies en andere milieu-impact.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring