Employee choice

Dustin Employee Choice: tevreden medewerkers, succesvolle organisaties

 

Medewerkers werken prettiger en efficiënter als ze hun eigen apparatuur kunnen kiezen

Medewerkers werken prettiger en efficiënter als ze zelf kunnen kiezen hoe en waar ze werken, en welke laptop, telefoon of tablet ze daarvoor gebruiken. Organisaties die dat begrijpen, kiezen voor mogelijkheden om hun medewerkers een werkomgeving op maat te bieden. Als bijkomend voordeel maakt het deze organisaties een aantrekkelijkere werkgever voor huidig en nieuw personeel.

Het Employee Choice-programma van Dustin ontzorgt jouw organisatie hierbij in iedere fase: van implementatie tot gebruik. Zo ontstaat er ook een betere perceptie van IT omdat we laten zien hoe in perfecte harmonie de drie platformen Apple, Google en Microsoft samenwerken.

Dustin Employee Choice

Wanneer organisaties voor employee choice kiezen en daarmee hun medewerkers ultieme keuzevrijheid bieden, ontzorgt Dustin jou in dit proces. Met onze unieke aanpak die onder meer is gericht op het meten en verhogen van medewerkerstevredenheid, maakt Dustin het effect van Employee Choice inzichtelijk.

Werknemer staat
centraal

Flexibele
financiële modellen

Gestroomlijnde
initialisatie

Gepersonaliseerde configuratie
en app‑omgeving

Model met flexibele
ondersteuning

Gepersonaliseerde werkomgeving biedt veel voordelen

Technologie speelt in op persoonlijke voorkeuren. Ook op de werkvloer, waar het verzorgen van een gepersonaliseerde werkomgeving steeds belangrijker wordt. Een aangename employee experience is niet alleen goed voor de werknemers. Organisaties die hierin investeren zijn vaak succesvoller, en worden beter beoordeeld door werknemers én klanten, blijkt uit recente onderzoeken.

Employee Choice biedt elke gebruiker een werkomgeving op maat

Medewerkers werken prettiger en efficiënter als ze hun eigen apparatuur en randapparatuur mogen kiezen. Je organisatie moet deze apparaten én medewerkers dan wel op individueel niveau kunnen ondersteunen. Dat betekent bijvoorbeeld ook individuele on- en off boarding, kostenmanagement en gebruiksovereenkomsten. Met het Employee Choice-programma organiseert Dustin dit gehele proces van begin tot eind.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring