Employee experience

Een goede employee experience is altijd persoonlijk

Customers will never love a company until the employees love it first. Aldus management goeroe Simon Sinek. Optimaal ondersteunde medewerkers zijn gemotiveerder en leveren beter werk af. Organisaties die dat begrijpen, investeren in een goede employee experience. Dat is een werknemerservaring die persoonlijk aanvoelt, en inspeelt op individuele behoeften. Deze werkomgeving biedt oplossingen op maat. Maakt (samen)werken op afstand leuker en makkelijker. Neemt saai werk uit handen. En stimuleert professionele en persoonlijke ontwikkeling. De workspace experts van Dustin helpen bij het inrichten van een optimale werknemerservaring.

Bekijk de future-proof workspace oplossingen van Dustin

Employee Choice

Medewerkers werken prettiger en efficiënter als ze zelf hun eigen laptop, telefoon of tablet mogen kiezen. Het Employee Choice-programma ontzorgt organisaties in elke gebruiksfase.

Makkelijker & slimmer werken

Soepel overstappen naar nieuwe IT-oplossingen en slimmer werken met Modern Workplace of Microsoft applicaties. De Dustin workspace experts verzorgen online & offline trainingen.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring