Future-proof cloud: elke organisatie een cloud op maat

Elke organisatie heeft unieke IT-wensen en behoeftes. De cloud speelt hierin steeds vaker een belangrijke rol.  De cloud experts van Dustin bieden altijd een cloud oplossing op maat.

Future-proof organisaties zijn klaar is om zichzelf continu te verbeteren. Klaar om snel ontwikkelende mogelijkheden te omarmen. Klaar om steeds sneller van strategie naar executie te bewegen.

De cloud experts van Dustin bieden elke organisatie een future-proof cloud op maat.

Bekijk de future-proof cloud oplossingen van Dustin

 

Private cloud

Cloudomgeving waarin alle hardware- en softwarecomponenten exclusief zijn ingesteld op, en toegankelijk zijn voor jouw organisatie.

Public cloud

Cloudomgeving waarin een onafhankelijke provider een brede selectie IT-diensten beschikbaar stelt via het open internet.

Hybride cloud

Over lokale servers en de private en public cloud verdeelde IT-infrastructuur voor optimale verdeling  schaalbaarheid, continuïteit, performance en kosten.

Multi cloud

Gelinkte cloudomgeving waarin meerdere providers een elkaar aanvullende selectie IT-diensten beschikbaar stellen via het open internet.

Sustainable cloud

Naast flexibiliteit, schaalbaarheid en commerciële slagkracht kan de cloud ook worden ingezet om organisaties duurzamer te laten opereren.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring