HP Approved Selection

Behaal je CO2 doelstellingen met Circulaire IT

Circulaire IT-hardware

Duurzaamheid, circulair werken en je carbon footprint verkleinen zijn thema’s die in iedere organisatie leven. Dit zijn onderwerpen die terugkomen in de duurzaamheiddoelstellingen van steeds meer organisaties. Een veelvoorkomende doelstelling is bijvoorbeeld om als organisatie in 2030 geheel CO2 neutraal te zijn. Doelstelling van Nederland is om in 2050 de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2 neutraal te hebben. Circulaire IT draagt hier op een belangrijke manier aan bij.

IT speelt een belangrijke rol in deze duurzaamheidsdoelstellingen. Zo kunnen er producten aangeschaft worden die enkel gemaakt zijn van gerecycled materiaal of door verlenging van de levensduur van IT hardware middels het aanschaffen van circulaire IT producten. Door gebruik te maken van circulaire-IT kan je de belasting op het milieu met ruim 80% verminderen.

HP Approved Selection

Bij de inzet van refurbished hardware wil je er zeker van zijn dat de kwaliteit goed is. De HP Approved Selection producten staan voor de hoogste kwaliteit circulaire producten in de markt en voldoen aan de strengste eisen. Hiermee verzeker je jezelf van de beste gebruikerservaring op de werkplek zowel functioneel als cosmetisch.

De HP Approved devices zijn schoongemaakt, geïnspecteerd en indien noodzakelijk aangevuld met nieuwe of eerder gebruikte originele onderdelen. Met garantie voor veiligheid en compatibiliteit met de nieuwste software op de markt. Alle standaard accessoires en kabels worden meegeleverd inclusief Microsoft Windows 10 pro licentie.

Met devices die zijn voorzien van het HP Approved Selection keurmerk ben je er zeker van dat je twee vliegen in één klap gaat slaan. Je voorziet collega’s van een laptop of desktop die aansluit bij hun behoefte en je draagt bij aan een gezondere wereld.

Positieve impact dankzij circulaire IT

Circulaire economie

Bespaar geld en draag op grote en kleine schaal bij aan een circulaire economie. Verleng de levensduur van producten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van jouw hardware. Zo sla je twee vliegen in één klap: optimaal presteren en het milieu ontzien.

Gebruik beproefde kwaliteit

Met refurbished devices zet je een toegankelijke stap naar circulaire IT. Groot bijkomend voordeel is dat je zeker bent van een werkend device vanwege de kwaliteitsborging van HP in combinatie met de duurzame (en financiële) voordelen van circulaire hardware.

Werk langer met je device

Wanneer je nieuwe apparatuur aanbiedt met een terugkoopoptie zorg je ervoor dat de nieuwe producten terugkomen in de circulaire goederenstroom. Hierdoor realiseer je een constante stroom van circulaire IT hardware en verleng je de levensduur van IT hardware van de gebruikelijke 3-5 jaar tot 5-10 jaar.

HP Approved & Flex IT

In deze video van Dutch IT-channel wordt de propositie HP Approved verder uitgelegd, hoe het bijdraagt aan circulaire IT en hoe organisaties het effectief kunnen inzetten.

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over hoe je met IT een positieve impact op het klimaat maakt? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. Ben je benieuwd naar de hiervoor geschikte devices? Bekijk ze direct in de webshop.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring