Hybrid Cloud

Private, public of on-premise?

Ga van Cloud First naar Cloud Smart en ontdek de ideale verdeling van jouw workloads.

 Welke workload moet waar draaien en wat is de ideale samenstelling tussen on-premise, public cloud en private cloud? Jouw steeds complexer wordend IT-landschap stelt je voor de nodige uitdagingen. Hoewel een cloud first strategie een antwoord is op de vraag naar meer flexibiliteit, schaalbaarheid en business alignment, zijn lang niet al jouw IT-functionaliteiten geschikt om hier te draaien. Een genuanceerde cloud first strategie die jouw IT-landschap optimaal verdeeld over de beschikbare cloud- en on-premisemogelijkheden is dan ook cruciaal.  


Dustin helpt je alvast op weg om tot een optimale verdeling te komen. Ontdek de basis voor het uitrollen van een effectieve Cloud Smart strategie in onze whitepaper.  

Ontdek de optimale verdeling voor jouw IT-landschap

Bedrijfsprocessen kunnen vandaag de dag niet functioneren zonder de ondersteuning van digitale technologie. Hiervoor heb je een flexibele IT-infrastructuur nodig die eenvoudig te beheren en te schalen is. Een Cloud Smart aanpak is een geschikte zet voor een organisatie die haar gegevens beschermd én privé wil houden en tegelijkertijd wil voldoen aan de vraag naar flexibiliteit.

Download de whitepaper en:

 • Maak kennis met de verschillende cloudomgevingen en cloud servicemodellen.
 • Ontdek de voordelen van hybrid cloud.
 • Implementeer jouw Cloud Smart omgeving met de hulp van jouw ideale sparringpartner.

Persoonlijk advies nodig?

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes omtrent de inrichting van jouw IT-landschap. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van de Cloud Smart strategie voor jouw organisatie? Je kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook bellen naar: 024 – 209 20 00.

  Aanhef


  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring