Future-proof: Hybride Cloud

Future-proof: Hybride Cloud

De IT-infrastructuur is hierbij verdeeld over lokale servers en de private en public cloud. De optimale verdeling ontstaat door factoren als schaalbaarheid, betrouwbaarheid, continuïteit, performance en kosten in onderlinge samenhang af te wegen. Zo kan jouw organisatie dankzij de hybride cloud altijd op direct schaalbare wijze de meest actuele software applicaties en andere clouddiensten gebruiken.

Tegelijk kan je organisatie waardevolle data, bijvoorbeeld financiële gegevens of klantinformatie, op de eigen server of in een private cloud plaatsen. Naast de specifieke eisen die jouw organisatie stelt aan de IT-infrastructuur, spelen ook de behoeftes van medewerkers een belangrijke rol. De Dustin cloud experts helpen graag bij het vinden van het optimale evenwicht in jouw hybride cloud indeling.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring