Overkoepelende dienstverlening

IT-diensten overkoepelende dienstverlening

 

Naast de specifieke dienstverlening voor mobiele en vaste werkplekken en datacenters hebben wij een aantal overkoepelende diensten die het inrichten en beheren van jouw IT-omgeving nóg eenvoudiger maken. Deze diensten zijn in te zetten voor organisaties met meer dan 500 medewerkers.

Projectmanagement

Voor het uitvoeren en de begeleiding van grote migratieprojecten heeft Dustin ervaren projectleiders in dienst. Hierdoor word je veel werk uit handen genomen, van projectvoorbereiding tot nazorg.

MVO advies

Bij Dustin is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van het strategisch beleid. Wij adviseren je graag op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappij.

Kernassortiment

Wij beschikken over een distributiecentrum waarin we voldoende ruimte hebben om jouw assortiment op te slaan. Dit biedt je snelle levertijd, inkoopvoordeel en verlenging van de lifecycle van jouw apparatuur.

Inkoopadvies

Aan de hand van jouw wensen toetsen wij jouw configuraties met de marktstandaarden, zodat je altijd de hardware koopt die bij jou past. Wij voeren voor jou de uitvraag van en de onderhandeling met fabrikanten uit.

Melkmanroute

Dustin beschikt over vrachtwagens en een landelijk distributienetwerk. Een vaste chauffeur levert op een vaste dag in de week jouw apparatuur. Dit kan zelfs tot op kamerniveau.

Inventarisatie

Dustin inventariseert en registreert de apparatuur op jouw locatie(s). Na de totale inventarisatie leveren wij je een complete CMDB-rapportage.

Single point of contact

Bij IT-storingen is één telefoontje naar de Dustin supportdesk voldoende. Wij zorgen ervoor dat jouw probleem wordt verholpen.

Garantie uitbreiding

Wanneer de standaardgarantie niet toereikend is, kan Dustin de standaardgarantie verhogen naar ieder gewenst niveau.

Image maken

Wij maken een standaard installatie voor jouw devices. Dit kan bestaan uit het besturingssysteem, applicaties, drivers en settings.

Internationale dienstverlening

Dustin biedt je ook internationale dienstverlening, zoals bestellingen bezorgen in het buitenland, wereldwijde installatie van jouw hardware en SWAP-dienstverlening.

Dupliceren disken/besturingssysteem

Bij aankoop van een nieuwe laptop of desktop extra geheugen besteld inclusief onze inbouwdienst? Dustin zet het besturingssysteem over naar de nieuwe disk, zodat jouw apparatuur direct te gebruiken is.

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:


  Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

  088 – 011 82 82

  Bereikbaar tussen 09:00 – 16:00

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring