Jamf Pro

Jamf Pro – Beheer jouw devices

Jamf Pro is een krachtige en uitgebreide oplossing voor het beheer van Apple-apparaten in jouw organisatie. Of je nu een klein bedrijf bent dat enkele Macs beheert of een grote onderneming met honderden iOS-apparaten, Jamf Pro biedt de tools en functionaliteiten om jouw Apple-ecosysteem efficiënt te beheren. Dustin heeft een uitgebreide expertise in Apple-oplossingen en implementaties. Ons team van gecertificeerde professionals staat klaar om je te ondersteunen bij het opzetten van Jamf Pro en ervoor te zorgen dat jij het maximale uit deze krachtige tool haalt.

Voordelen Jamf Pro

Deployment

Bied jouw eindgebruikers een volledig gepersonaliseerde onboarding-ervaring. Voorzie en implementeer Mac-, iPad-, iPhone- of Apple TV-apparaten naadloos met de aangepaste workflows.

 

Device Management 

Met configuratieprofielen, policies en scripts worden jouw Apple-apparaten aangestuurd om precies te functioneren zoals vereist. Het beheren van apparaten wordt makkelijker gemaakt door het inzetten van Jamf’s eigen Smart Group technology.

App Management 

Vereenvoudig het beheer van apps met bulk aankopen. Jamf Pro integreert met Apple Business Manager, waardoor je apps kunt toewijzen aan gebruikers of apparaten zonder dat er een Apple ID nodig is. Implementeer apps vanuit de App Store, de B2B App Store of aangepaste interne apps.

Security

Beveilig apparaten door gebruik te maken van ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer apparaat instellingen en configuraties, beperk schadelijke software en installeer patches op jouw apparaten zonder gebruikersinteractie of fysieke toegang tot het apparaat.

 

Hoe het werkt

Met de hulp van Dustin kan je profiteren van een vlotte implementatie van Jamf Pro in jouw organisatie. We beginnen met het analyseren van jouw specifieke behoeften en doelstellingen, zodat we de configuratie van Jamf Pro kunnen afstemmen op jouw unieke vereisten. Of je nu de beveiliging van jouw apparaten wilt verbeteren, de productiviteit van jouw team wilt verhogen of het uitrollen van nieuwe software en updates wilt stroomlijnen, Dustin heeft de ervaring en kennis om jou te begeleiden!

Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

088 – 011 82 82

Bereikbaar tussen 09:00 – 16:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring