M365 Backup: al je waardevolle data altijd veilig

M365 Backup: al je waardevolle data altijd veilig

 

Microsoft365-gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor aanvullende gegevensbescherming. Wie dat niet goed regelt, loopt de kans op hoge kosten en permanent dataverlies.

Dankzij onze M365 Backup-oplossing beschik je altijd over een veilige backup van je data. Alle in onderstaande 365-onderdelen geproduceerde data slaan we vier keer per dag veilig op. Wij controleren alle back-ups en beheren de oplossing. Terugplaatsen van data is kosteloos, en verloren of beschadigde documenten, mails of bestanden herstellen we individueel.

Onze workspace experts geven je graag meer informatie. Neem nu contact op.

Dustin beheert en beveiligt een complexe werkomgeving

De moderne werkomgeving telt steeds meer met internet verbonden apparaten. De complexiteit van het beheer van al deze devices, applicaties en data neemt daardoor sterk toe.

Onze workspace experts bieden verschillende beheer en support mogelijkheden. Vanuit de basis beheren en monitoren wij de apparaten en de configuraties. Daar bovenop geven wij verschillende keuzemogelijkheden om de mate van IT support af te stemmen op de specifieke eisen en wensen van jou organisatie. Dat doen we met:

  1. Tech to Tech support
  2. End User Support
  3. Single Point of Care

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring