Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM)

En belangrijk onderdeel van onze Modern Workplace is Mobile Device Management. Hiermee installeren en beheren we de mobiele apparaten van jouw organisatie.

Daarbij gaat het om het beheer van onder andere het besturingssysteem, de updates, instellingen en de beveiliging. Indien nodig kunnen we gegevens van het apparaat wissen of het apparaat opnieuw instellen naar fabrieksinstellingen.

Daarnaast kunnen we ook de zakelijke data op privé-apparaten beheren en beveiligen. Met Mobile Application Management beheren wij je zakelijke gegevens op de privé apparaten van je gebruikers, zoals iPhones en Androids.

Met beleidsregels voor toepassingsbeheer kunnen we voorkomen dat je gebruikers zakelijke gegevens kopiëren. Ook kunnen we de zakelijke gegevens verwijderen op privé apparaten.

MDM support:

  1. Toegang tot je eigen dashboard
  2. Real time inzicht
  3. Snelle aanpassingen op maat
  4. 24×7 meldingen van de MDM omgeving naar contactpersonen
  5. Remote support
  6. Skilled Servicedesk
  7. Proactieve ticket rapportage

 

Onze workspace experts geven je graag meer informatie. Neem nu contact op.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring