Dustin helpt organisaties met de inrichting van hun IT-landschap

Dustin helpt organisaties met de inrichting van hun IT-landschap. Voor elke uitdaging in hun digitale ontwikkeling introduceren wij effectieve oplossingen op maat.

Onze experts kunnen het managen van jouw IT-omgeving ook volledig overnemen. Dankzij onze flexibele managed services kan jouw organisatie zich dan volledig richten op zijn kernactiviteiten. We garanderen dat alle platformen, netwerken, applicaties en andere cruciale IT-oplossingen 24/7 beschikbaar zijn. En één-op-één meegroeien met jouw zakelijke en organisatorische doelen.

Modern workplace

De totaaloplossing om efficiënt, flexibel en veilig samen te werken met laptop, smartphone en tablet. Hiermee heb je altijd toegang tot de laatste versie van alle Office 365 mogelijkheden.

Dustin Private Cloud

Wie kiest voor onze private cloud, kiest voor optimale vrijheid en veelzijdige mogelijkheden om servers, beheer en backup geheel naar eigen behoefte in te richten.

Network

Je netwerk vormt de verbinding tussen alle afzonderlijke onderdelen van je IT-infrastructuur. Een feilloos functionerend netwerk is een cruciale basisvoorwaarde voor elke organisatie.

Security

Cybercriminaliteit behoort tot de vijf grootste bedrijfsmatige risico’s. De security experts van Dustin beveiligen jouw IT-omgeving optimaal en sporen potentiële risico’s proactief op.

Print

Printen via de cloud is zeer eenvoudig en efficiënt. Daarvoor heb je geen aparte print server meer nodig. De Cloud-printoplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft Azure AD.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring