Microsoft
Surface HUB

Hybride werken is het huidige normaal

De manier waarop we werken ondergaat wereldwijd een transformatie. Van een vaste werkplek verhuizen we naar een hybride werkomgeving die niet langer wordt beperkt door een specifieke omgeving of locatie en de traditionele kantoren worden meer gebruikt en ingericht als ontmoetingsplaatsen.

 

De moderne hybride werkplek is altijd in beweging (letterlijk)
De moderne hybride werkplek biedt nu al talrijke mogelijkheden om medewerkers prettiger en efficiënter te laten werken. Medewerkers leveren beter werk af als ze goed worden ondersteund. De organisatie als geheel springt daardoor ook sneller in op nieuwe trends en behoeftes onder gebruikers (interne klant). Om dat mogelijk te maken is het belangrijk eerst een organisatiestructuur en -cultuur te creëren die flexibel (samen)werken op meerdere locaties mogelijk maakt.

Medewerkers optimaal faciliteren
De grootste uitdaging is het vinden van de juiste set aan oplossingen die uw medewerkers in staat stelt om moeiteloos te kunnen brainstormen in kleine groep tot een grote teamvergaderingen waar meer dan 20 mensen fysiek en/of digitaal bij aansluiten. Surface Hub helpt hiermee.

Microsoft Surface Hub 2S, Teamwerk zonder grenzen
Voor het hybride werken is de Surface Hub dé ideale oplossing. Door de integratie met Microsoft 365, Onedrive, Powerpoint, Word, Excel, PowerBI en Whiteboard is het teamwerk zonder grenzen. Bedraad of draadloos presenteren is ook mogelijk. Het is duidelijk dat gebruiksvriendelijkheid de hoogste prioriteit heeft. Met de Surface Hub geeft u al uw medewerkers de ultieme samenwerkingservaring in het huidige hybride tijdperk.

Manieren van vergaderen
Wij zien vier veelgebruikte manieren van flexibel samenwerken en vergaderen waarvoor de medewerkers verschillend gefaciliteerd kunnen worden. Beginnend bij Brainstormen en daarna uitwerken in Deep-Dives, formele vergaderingen en informele vergaderingen. Om dit optimaal te faciliteren is een scala aan verschillende IT en AV middelen nodig. Zo zien wij bij Activity Based Working, in combinatie met bijvoorbeeld een Brainstorm sessie veel toegevoegde waarde aan een verrijdbare Surface Hub. Dit verrijdbare scherm kan op dé ideale plek worden neergezet waar het team het fijnst samenwerkt. Hiermee houden we ook de ruimtes multifunctioneel.

Gemakkelijke implementatie en beheer en beveiliging
Met Microsoft Endpoint Manager beheer je alle Surface Hub apparaten eenvoudig op afstand. Dit zorgt voor minder complexiteit en levert aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen op voor de IT-afdeling. Dustin is hierin één van de voorlopers van deze beheer technologie en kan je helpen dit volledig of deels voor je op te zetten. Jouw IT trainen in het beheer of volledig het beheer overnemen in de vorm van een van onze vele diensten op werkplekbeheer, behoort tot de vele mogelijkheden die Dustin je biedt.

Met inmiddels jaren ervaring in Autopilot en Microsoft Endpoint Manager / Intune helpen wij je die volgende stap te nemen. En kunnen we je laten zien hoe je optimaal kunt genieten van het Surface/M365 hybride werken. Daarnaast biedt Surface in combinatie met Microsoft 365 een gedegen identiteits- en toegangbeheer, een uitgebreide bedreigingsbeveiliging, gegevensbescherming en compliancebeheer.

Dustin helpt

Voor een goede adoptie binnen een organisatie is het van belang de medewerkers een optimale ervaring te bieden voor het hybride vergaderen met de Surface Hub.

Dustin helpt met het plannen van de ruimte, het scannen van het wifi netwerk, de logistiek en de hardware installatie. Ook helpen wij bij het optuigen van de infrastructuur, het koppelen van de Microsoft Diensten en het hele adoptieproces voor de medewerkers.

Neem contact met ons op voor meer informatie.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring