Microsoft Surface

Overal samenwerken

Waar je ook bent op de wereld, met Surface kun je overal gemakkelijk samenwerken en verbinding maken. Surface-devices zijn speciaal ontworpen om werknemers het maximale uit Office 365 productiviteitservaringen te halen. Het beschikt over de nieuwste moderne beveiligingsfuncties van Microsoft op elke laag van het device, van chip naar cloud.

Management

Surface biedt het hoogste niveau van management en controle dankzij een aangepaste Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), Surface Enterprise Management Mode (SEMM) en DFCI. Met Surface en Microsoft Intune kunnen IT-beheerders op afstand firmware-functionaliteit zowel on-prem als via de cloud beheren. Surface-devices worden rechtstreeks vanuit de fabriek met Windows Autopilot geleverd voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Security

Microsoft heeft veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Daarom heeft Surface voor een end-to-end-aanpak gekozen voor de meerdere lagen van een device, van chip tot cloud, die volledig kant-en-klaar is ingeschakeld. Het resultaat is een device dat jou en je bedrijf dynamisch en proactief veiliger houdt.

Als we het hebben over beveiliging en beheerbaarheid, kijken we naar alle componenten van het device. Van beveiliging van onze supply chain en het besturingssysteem, tot afzonderlijke componenten en stuurprogramma’s; inclusief de beveiliging van de firmware rechtstreeks op de chipset. In combinatie met de Microsoft 365-beveiligingsstack kan elke Surface worden beheerd. Daarnaast ontvangt het automatische updates van OS naar firmware via de cloud.

Productiviteit

Moderne beheersbaarheid en proactieve beveiliging geeft medewerkers de flexibiliteit die ze nodig hebben om productief te zijn waar ze zich ook bevinden. Volgens Forrester Research zorgen de Microsoft 365-aangedreven Surface-devices ervoor dat gebruikers tot maar liefst vijf uur per week productiviteitswinst behalen. Voor zeer mobiele werknemers wordt er zelf tot negen uur per week bespaard.

Power

Onze line-up bevat een batterij die je de hele dag kunt gebruiken, zelfs wanneer je de stekker uit het stopcontact haalt en onderweg bent. Ga verder waar je bent gebleven dankzij de verbeterde stand-by die de levensduur van de batterij verlengt.

Performance

Dit gaat niet alleen over de processors. Surface-hardware is op component- en systeemniveau geoptimaliseerd om intelligente prestaties en hogere snelheden voor professioneel gebruik te leveren, zodat je overal op kantoor productief kunt zijn.

Stay Connected

Het is belangrijk om verbonden te blijven, waar je kantoor zich ook bevindt. Met Surface Pro 7 en Surface Laptop 3 biedt Intel WiFi geïntegreerde connectiviteit om te voldoen aan hogere bandbreedtebehoeften. Geen wifi? Geen probleem! Surface Pro X beschikt over Wi-Fi 5 en LTE Advanced Pro op een Gigabit-modem.

Waarom Surface hardware?

De belangrijkste voordelen van de Surface:

 • Veelzijdig en dun ontwerp.
 • Hoogwaardige materialen.
 • Verschillende kleuren.
 • Microsoft Surface-pen met grotere nauwkeurigheid.
 • Rijke geluidservaring en geweldige displays.
 • Innovatieve hardware.

Persoonlijk advies nodig?

Voor contact met de specialisten van Dustin kun je bellen naar 088 – 011 82 82 of vul het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring