Future-proof: Multi Cloud

Future-proof: Multi Cloud

Via de publieke cloud aangeboden softwarediensten (Software as a Service, SaaS) kun je meestal maar beperkt customizen op de specifieke behoeftes van jouw organisatie. Voor veel organisaties is het daarom aantrekkelijk een pakket SaaS-diensten van verschillende aanbieders af te nemen. Zo kun je voor elke specifieke workload de meest bij jouw behoeftes passende clouddienst selecteren.

Providers doen steeds meer om hun diensten te kunnen koppelen aan concurrerende clouddiensten. Tegelijk maakt de multicloud het mogelijk verschillende databestanden strikt van elkaar te scheiden. De kans dat back up data wordt aangetast door malware uit de originele data wordt zo bijvoorbeeld kleiner. De Dustin cloud experts weten welke cloudproviders en diensten elkaar aanvullen.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring