Beheer en beveilig je devices met Knox Suite

Knox Suite is een alles-in-één oplossing, gebouwd voor enterprise mobility. Beveilig, gebruik, beheer en analyseer je apparaten efficiënt voor het volledige traject van enterprise mobility – of je nu op zoek bent naar algemeen mobiliteitsbeheer of je bestaande infrastructuur wilt verbeteren.
Zorg ervoor dat je bedrijfsgegevens worden beschermd met managed security-functies goedgekeurd door de overheid waarover jij de controle hebt. Profiteer van uitgebreid beheer van apparaten dat voldoet aan de mogelijkheden van Android Enterprise en deze zelfs overtreft – inclusief ondersteuning op afstand, beheer van OS-updates, diepgaande asset-analyse en meer. Allemaal naadloos geïmplementeerd op je werkapparaten, voor elke omvang, in elke netwerkomgeving.

Je moet het alleen nog wel activeren. Het is mogelijk om losse licenties aan te schaffen of je kiest voor een Enterprise Edition smarpthone. Het eerste jaar krijg je Knox gratis bij jouw Enterprise Edition.

Door het activeren van het Knox Platform wordt het gemakkelijk om alle devices up-to-date en functioneel te houden en mede­werkers productief en veilig.

Heb je hulp of advies nodig bij het activeren van Knox? Dustin helpt je graag!

Eén pakket met één licentie. Dát is Knox Suite.

Knox Suite is geschikt voor iedere onderneming met een veiligheidsbeleid. Je hebt maar één licentie nodig, dat betekent minder administratie voor het IT-team en lagere kosten voor jouw bedrijf. IT’ers beheren alles binnen één uniform systeem. Wel zo efficiënt. Knox Suite wordt ook voordeliger wanneer je Enteprise Edition smartphones afneemt.

Binnen Knox Suite zijn er meer opties voor beheer dan bij de aankoop van losse Knox-oplossingen. Zo kun je de standaard configuratie van smartphones aanpassen en bijvoorbeeld op ieder startscherm het bedrijfslogo plaatsen.

Kortom; Knox Suite biedt je een totaaloplossing, want alles is ingebouwd in één beveiligingssysteem en alle risico’s zijn gedekt. Het eerste jaar krijg je Knox Suite gratis bij jouw Enterprise Edition.

Secure

Beveiliging op hardware- en software niveau met Knox Platform for Enterprise;

Deploy

Automatisch het securitybeleid installeren en uitrollen via Knox Mobile Enrollment.

Manage

Toestellen en data beheren met Knox Manage en Knox E-FOTA.

Analyze

Knox Suite biedt Knox Asset Intelligence voor inzichten en analyses over hoe het apparaat werkt en over de hardwarestatus (batterij).

Knox oplossingen

Samsung Knox bestaat uit verschillende oplossingen voor beheer, configuratie, uitrol en beveiliging.

Knox platform voor Enterprise

Knox Platform for Enterprise biedt extra security bovenop de krachtige beveiliging van het gelaagde Knox platform. Zakelijke en privédata worden van elkaar gescheiden en de data is te allen tijde encrypted. Hierdoor blijft gevoelige data altijd veilig. Daarnaast biedt het bescherming tegen malware en hackpogingen.

Knox Manage

Knox Manage is een multiplatform beheeroplossing waarmee je zowel Android als niet-Android apparaten beheert. Met deze oplossing kan de IT beheerder smartphones of tablets op afstand resetten en vergrendelen. Met Knox Manage heb je controle over de digitale werkomgeving. Zo zorg je bijvoorbeeld dat zakelijk en privé gescheiden blijven.

Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment biedt een snellere en eenvoudigere uitrol van nieuwe toestellen, de devices krijgen tegelijk het juiste profiel en de beveiligscriteria. Medewerkers kunnen direct aan de slag met hun nieuwe device. Zelfs na een factory reset wordt het profiel opnieuw ingeladen.

Knox E-FOTA

Met E-FOTA heb je regie over de firmware-updates voor alle devices. Deze updates kunnen worden uitgesteld of tegelijk worden uitgerold via wifi en 4G. Ieder toestel kan zo van dezelfde firmware worden voorzien zonder dat de app-functionaliteit in gevaar komt. Dat houdt medewerkers veilig, productief en bereikbaar.

De voordelen van Knox

End-to-end secure device

Knox Platform for Enterprise zorgt, vanaf productie tot het opstarten en gebruik, voor de integriteit van het device.

Geavanceerde hard- en software combinatie

De verschillende Knox oplossingen integreren hardware en software met elkaar om alle gegevens continu maximaal te beschermen.

Security voorop

Bij elke keuze die Samsung maakt, van onderzoek, ontwerp montage tot fabricage, staat veiligheid voorop als het gaat om het complete Knox platform.

Geautomatiseerde inrichting van het device

Met Knox Mobile Enrollement is een device direct gebruiksklaar wanneer het device uit de doos komt en wordt aangezet.

Altijd in beheer en juist geconfigureerd

Zakelijke devices worden met Knox ingeschreven bij een Unified endpoint manager (UEM), waardoor het geconfigureerde IT-profiel automatisch wordt geactiveerd.

Breed scala aan IT-beleidsregels

Knox Manage stelt de IT-beheerders in staat gedetailleerde en unieke IT-polocies in te stellen om de compliance van het mobility- & securitybeleid te waarborgen.

Unieke OS-updatemanagement

Knox E-Fota zorgt voor het op afstand regulieren van software updates zonder tussenkomst van de eindgebruiker over de gehele Samsung install base. Hierdoor is er altijd grip op welke OS-versie een device draait.

Passend voor uiteenlopende business cases

De complete Knox oplossing en bijbehorende functies zijn inzetbaar voor uiteenlopende infrastructuren en omgevingen binnen elke organisatie.

Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voordelen van Samsung Knox voor jouw organisatie? Je kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Aanhef


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring