Choose IT voor gemeentes

Gemeentes kiezen voor IT-oplossingen die dicht bij hun mensen staan

Als gemeente sta je graag zo dicht mogelijk bij de mensen. Bij je inwoners, maar natuurlijk ook bij je eigen medewerkers. Die medewerkers werken prettiger en efficiënter als je ze zo veel mogelijk keuzevrijheid geeft. Zeker bij de inrichting van hun eigen moderne werkomgeving.

Een moderne werkomgeving is een persoonlijke werkomgeving

De manier waarop we (samen)werken verandert snel. Van een vaste werkplek verhuizen we naar een hybride werkomgeving waar medewerkers steeds meer hun eigen keuzes maken. Des te meer mogelijkheden, des te beter hun werknemerservaring. Onderzoekers definiëren een goede werknemerservaring als ‘een die persoonlijk aanvoelt, en inspeelt op individuele behoeften’.

Keuzevrijheid voor iedereen: ook gemeentes maken nieuwe keuzes 

Als het op IT aankwam, hadden medewerkers van Nederlandse gemeentes lange tijd eigenlijk maar één keuzemogelijkheid: Windows. Natuurlijk was er meer keuze, maar dat was lange tijd minder voor de hand liggend. Dankzij de opkomst van macOS verandert ook die situatie echter snel. Gebruikers kiezen vaak voor macOS vanwege de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Steeds meer IT-afdelingen van gemeentes merken nu ook hoe efficiënt ze werkplekken managen met macOS.

Waarom kiezen gemeentes steeds vaker voor Apple en macOS?

Medewerkers kiezen vaak voor Apple, en gemeentes begrijpen hoe belangrijk het is hen optimaal te ondersteunen. Apple apparaten en macOS staan bovendien bekend om hun betrouwbaarheid, stabiliteit, duurzaamheid, optimale prestaties en veelzijdige integratiemogelijkheden. De lokale overheden zien naast deze voordelen in dat het beheer van Apple devices makkelijker is, wat de productiviteit bij IT verhoogt. En hoewel Apple-producten een ‘prijzige’ reputatie hebben, is Total Cost of Ownership juist zeer competitief.

Apple Business Manager & Microsoft Intune: een effectieve combinatie

Een stabiel en flexibel functionerende IT-infrastructuur is een onmisbare basisvoorziening voor elke organisatie. De combinatie van Apple Business Manager en bijvoorbeeld Microsoft Intune zorgt voor de ultieme gebruikerservaring en minimale belasting voor IT. Beheer, configureer en beveilig zo iedere werkplek op een manier die optimaal werkt voor de gebruikers én de medewerkers van je IT-afdeling.

Choose IT: de zorgeloze implementatie van optimale keuzevrijheid

Als gemeente sta je graag zo dicht mogelijk bij de mensen. Bij je inwoners, maar natuurlijk ook bij je eigen medewerkers. Daarom bied je ze ook optimale keuzevrijheid bij het kiezen van de apparaten waarmee ze werken.  Je organisatie moet deze apparaten én medewerkers dan natuurlijk wel op individueel niveau ondersteunen. Dat gaat heel gemakkelijk met Choose IT van Dustin.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten en hoe dit voor jouw gemeente toepasbaar is? Neem dan contact op met het team van Apple-specialisten.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring