Voorlopers Seizoen 2

In het nieuwe seizoen van Voorlopers gaan innovatiemanagers Bart Geers en Eelco Huurdeman op zoek naar de toekomst van IT-professionals. Welke technologische ontwikkelingen gaan bepalend zijn? Op wat voor manier gaan deze ons raken? En hoe kunnen we ons daar nu al op voorbereiden? In Voorlopers volgen we Bart en Eelco in hun zoektocht naar antwoorden. Femke de Wild is de host. Opname en montage Bo Bruijs.

Voorloper Michiel Steltman

In deze aflevering is Michiel Steltman te gast. Als directeur van de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland is hij de spreekbuis van de sector die ervoor zorg dat al ons dataverkeer foutloos, veilig en razendsnel verloopt. Bart en Eelco spreken met hem over digitale soevereiniteit en onderzoeken of Gaia X het project van de toekomst is.

“Niet degene met de beste technologie wint, degene die de grootste schaal creëert, die wint.”

Voorlopers seizoen 1

In het eerste seizoen spreekt Femke de Wild in elke aflevering een expert op zijn of haar vakgebied. Wat betekenen de nieuwste technologische ontwikkelingen voor jouw bedrijf of voor jouw dagelijkse werk? Onze voorlopers vertellen het je. In korte series van drie afleveringen wordt telkens een ander thema belicht.

 

The Future of Work

In de tweede serie van drie afleveringen, onderzoekt Voorlopers The Future of Work: het nieuwe werken. Roel Geenen van Veldhoen + Company en Gidion Peters voorspellen dat de manier waarop bedrijven nu georganiseerd zijn, totaal op zijn kop gaat. Sophie op den Kamp, managing director van The Next Web Spaces laat ons de meest innovatieve startups zien en Michael Wheeler-Wyatt, hoofd Google Chrome, vertelt dat ‘the power of the cloud is even stronger than everyone thought.’ Tot slot ontmoeten we Sjors Mahler van PR.co. Hij heeft de toekomst niet afgewacht en werkt sinds 2020 volledig remote vanuit Portugal.

Artificial Intelligence

In de eerste serie van drie afleveringen, onderzoekt Voorlopers de mogelijkheden en valkuilen van Kunstmatige Intelligentie. Consultant Alex Dowdalls vertelt waarom we vooral niet langer moeten wachten met ons de techniek eigen maken. Bernardo Nunes, trainer bij Growth Tribe, vertelt dat iedereen kan leren hoe het werkt. En specialistische adviseur gegevens Derk van Veen laat zien hoe DUO hier in de praktijk mee omgaat.

Vragen?

Heb jij vragen aan onze experts naar aanleiding van de podcast? Vul het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring