Managed Services – Security

Security

Cybercriminaliteit behoort tot de vijf grootste bedrijfsmatige risico’s. De security experts van Dustin beveiligen jouw IT-omgeving optimaal en sporen potentiële risico’s proactief op.

Natuurlijk wil je dat je medewerkers veilig kunnen werken. Maar met steeds slimmer wordende cybercriminelen, moet je continu alert blijven. Wij faciliteren een werkplek die beschikt over de beste beveiliging. Ook zorgen wij dat je IT-omgeving up-to-date is en monitoren we deze proactief. Zo kunnen jouw medewerkers veilig en onbezorgd blijven werken. Onze security experts geven je graag meer informatie. Neem nu contact op.

Mobile Device Management (MDM)

De moderne werkomgeving telt steeds meer met internet verbonden apparaten. De complexiteit van het beheer van al deze devices, applicaties en data neemt daardoor sterk toe.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring