Dustin Cloud: optimale vrijheid

Wie kiest voor de Dustin Cloud, kiest voor optimale vrijheid. De vrijheid om je complete cloud omgeving volledig naar eigen behoefte en inzicht in te richten.

Met onze Infrastructure as a Service (IaaS) oplossing heb je de beschikbaarheid en schaalbaarheid van al jou gekozen applicaties, netwerk- en opslagmogelijkheden geheel in eigen hand. De cloud experts van Dustin nemen alle zorgen over bijvoorbeeld continuïteit, nieuwe hardware of gekoelde serverruimte uit handen. Zo kun jij je volledig concentreren op je corebusiness.

Backup as a Service (BaaS): al je data veilig en beschikbaar

Databeschikbaarheid en veiligheid is een basisvoorwaarde voor elke moderne organisatie. De vraag is daarom niet óf je backupt, maar hoe snel verdwenen data weer beschikbaar is.

Managed Server: servers in topvorm

Optimaal functionerende servers zijn een basisvoorwaarde voor elke moderne organisatie. Dat vereist proactieve monitoring en beheer van alle relevante onderdelen en verbindingen.

Public Cloud (Azure)

Veel organisaties plaatsen een deel van hun IT-infrastructuur in de publieke cloud. Zo kun je sneller en flexibeler inspelen op actuele technologische of commerciële ontwikkelingen.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring