Cloud Center of Excellence

Dustin Cloud Center of Excellence: de cloud in balans


Een efficiënte cloud strategie brengt behoefte aan snelheid en de noodzaak voor stabiliteit en veiligheid in balans. Het Dustin Cloud Center of Excellence (CCoE) maakt dat mogelijk.

Organisaties kiezen vaak om dezelfde redenen voor de cloud. Zij willen een robuuste maar toch flexibele IT omgeving die medewerkers optimaal ondersteunt en snel kan inspringen op nieuwe ontwikkelingen.

Om dat mogelijk te maken moeten zij hun behoefte aan snelheid en de noodzaak voor stabiliteit in balans brengen. Een Cloud Center of Excellence (CCoE) maakt dat mogelijk. Een CCoE-model brengt de focus van IT en zakelijk georiënteerde stakeholders binnen je organisatie op één lijn. Zo wordt het mogelijk om op agile wijze te reageren op zakelijke  mogelijkheden, zonder daarbij de operationele vereisten op het gebied van onder meer stabiliteit, security en compliance uit het oog te verliezen.

Met het Dustin Cloud Center of Excellence helpen onze cloud experts die cruciale balans te bereiken.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring