Managed services: modern workplace

Mensen werken beter en efficiënter in een werkomgeving op maat. Naast de beste laptops, telefoons, tablets vereist dat ook de juiste software optimale toegang tot de juiste data.

De moderne werkplek ontwikkelt zich snel. Medewerkers passen hun verwachtingen en kennisbehoefte even snel aan. Het inrichten van deze omgeving is daarom een continu proces. Voor veel organisaties betekent dat een forse uitdaging. Zij werken daarom samen met de workspace experts van Dustin. Dankzij onze kennis van hardware, software én gemotiveerde mensen maken we elke werkomgeving future-proof.

Modern Workplace – Complete

Totaaloplossing om efficiënt, flexibel en veilig samen te werken met laptop, smartphone en tablet. Hiermee heb je altijd toegang tot de laatste versie van alle Office 365 mogelijkheden.

Modern Workplace – Mobile user

Medewerkers die veel onderweg zijn werken vaak op een tablet of smartphone. Speciaal voor hen ontwikkelden onze workspace experts de Modern Workplace – Mobile User.

M365 Backup

Microsoft365-gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor aanvullende gegevensbescherming. Dankzij deze backup-oplossing beschik je altijd over een veilige backup van je data.

Mobile Device Management

De moderne werkomgeving telt steeds meer met internet verbonden apparaten. De complexiteit van het beheer van al deze devices, applicaties en data neemt daardoor sterk toe.

Mail Signature Management

Met deze oplossing voeg je aan elke verzonden e-mail automatisch een dynamische en professionele handtekening toe in je eigen huisstijl. Vanaf welk apparaat dan ook.

Adoptie nieuwe IT-oplossingen

Om soepel over te stappen naar een nieuwe IT-oplossing, hebben gebruikers de juiste kennis, informatie en een stukje aanpassingsvermogen nodig.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring