Sustainable workplace

Dustin helpt je aan een planet-proof werkomgeving

Bij elke moderne organisatie staan duurzaamheid en circulariteit tegenwoordig bovenaan de agenda. Een goede werkomgeving is daarom ook altijd een duurzame werkomgeving. Deze duurzame werkomgeving bestaat uit veel verschillende onderdelen. Hoogwaardige laptops, telefoons of servers bijvoorbeeld, die zo energiebewust en circulair mogelijk zijn.

Duurzaamheid vereist ook een slimme strategie. Bijvoorbeeld voor de inrichting van een hybride werkplek, die de CO2-uitstoot door energieverbruik, verwarming of autokilometers minimaliseert. Organisaties die hierin investeren, zijn ook aantrekkelijker voor nieuw talent. Ook daarom helpen de workspace experts van Dustin met het inrichten van een planet-proof werkomgeving.

Bekijk de sustainable workplace oplossingen van Dustin

 

Hybride Werkplek

Een slimme hybride werkplek minimaliseert energieverbruik, CO2-uitstoot en eWaste. De workspace experts van Dustin helpen met het formuleren van een optimale strategie

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring