Een complete oplossing voor je leerlingen

Dustin ondersteunt scholen en (ouders van) leerlingen met het bijbenen van het steeds digitalere onderwijs. Om alles meteen goed te regelen, hebben wij Choose IT ontwikkeld. Hiermee regel je in één klap de hardware, software, garantie en serviceverlening voor je kind of de leerlingen op je school. Als gerenommeerde IT-specialist binnen de onderwijs branche adviseren wij en stellen we met de school een kernassortiment samen zodat iedereen met een laptop of tablet die voldoet aan de eisen.

Choose IT geeft iedere leerling toegang tot de juiste middelen om het digitale onderwijs te volgen. Het juiste device, zonder gedoe, rompslomp en een serviceniveau wat ervoor zorgt dat kinderen en onderwijsinstellingen zich op het onderwijs kunnen focussen.

Choose IT-portal

Leerlingen en ouders/verzorgers bestellen via Choose IT het device dat het beste bij het kind en leerjaar past, inclusief de juiste accessoires. Het assortiment is samengesteld met de school op basis van de beste devices van Apple en HP. Zo ben je er zeker van dat je kind altijd op een device werkt wat aansluit bij de eisen van de school. Je kunt bij ons de laptop kopen of huren tegen een vast laag maandbedrag, zonder BKR-toetsing/registratie.

Voordelen voor de leerling/ student

Toekomstbestendig
dankzij de nieuwste
generatie apparatuur

Financieringsoplossingen zonder BKR-registratie
zodat iedereen een laptop kan aanschaffen

Laptop of tablet met de juiste specs passend bij de opleiding

Continuïteit in het volgen
van onderwijs door o.a.
een leentoestel

Nederlandstalige helpdesk via ons
Customer Care Centre

Snelle reparatie via eigen
gecertificeerde reparatiedienst

Voordelen voor de school

Eén portal voor
zowel (ouders van)
leerlingen als medewerkers

Wij helpen IT met het beheer van de devices en bij uitleverdagen

Breed aanbod van
didactische trainingen voor
het onderwijspersoneel

Mogelijkheid tot de
inzet van leendevices

Iedere leerling heeft een device met de juiste specificaties die passen bij het onderwijs

Nederlandstalige helpdesk
voor alle merken
(Apple, Dell, HP, enz.)

Choose IT voor docenten

Ook de medewerkers van de onderwijsinstelling kunnen profiteren van de voordelen van Choose IT. Ongeacht of jouw medewerker arbeidsrechtelijk recht heeft op devices, je kunt hen helpen devices te kopen voor werk- en privé-gebruik. Choose IT is een complete oplossing, gebaseerd op choose your own device (CYOD). Medewerkers bestellen via Choose IT het gewenste device met bijbehorende accessoires. Dustin ondersteunt je door de gehele dienstverlening van productselectie, aanschaf, financiering tot uitlevering uit handen te nemen.

Advies nodig?

Ben je werkzaam op school en wil je advies ontvangen over wat Choose IT voor jouw school kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik op de onderstaande button om direct naar het contactformulier te gaan.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring