De juiste Chromebook voor elk type medewerker

Chrome OS-platform

Samen met Google helpen wij om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het Chrome OS-platform bestaat uit Chrome OS, Chrome Browser en Chrome OS devices, zorgt ervoor dat de gehele IT-infrastructuur geoptimaliseerd wordt. Zo brengen we onder andere in kaart wat de wensen en behoeften zijn van verschillende type medewerkers, zodat we een passend advies kunnen geven welke Chrome OS device het best past. Met onze Chrome OS kennis ontgrendelen we de zakelijke mogelijkheden van het Chrome OS-platform.

Hoe kies je in 3 stappen de juiste Chromebook?

Ontdek onze Chromebook-modellen

Chromebook-modellen zijn verkrijgbaar in verschillende merken, formaten en stijlen. Hieronder zie je een paar van deze onze Chromebook merken. Elke Chromebook maak je compleet met de Chrome Enterprise Upgrade.

HP Chromebooks

HP biedt verschillende Chromebooks aan, van degelijke basis Chromebooks voor de light-gebruiker tot high-end Chromebooks voor zakelijk (zwaar) gebruik.

Acer Chromebooks

Chromebooks van Acer starten in enkele seconden op, geven toegang tot duizenden apps en hebben ingebouwde bescherming tegen virussen. Met Acer Chromebooks werk je overal efficiënt en veilig.

Lenovo Chromebooks

De Lenovo Chromebooks zijn in combinatie met de Chrome Enterprise Upgrade stuk voor stuk flexibel, betrouwbaar en beheersbaar. Met het Chrome OS besturingssysteem werk je overal beveiligd.

Combineer met Chrome Enterprise Upgrade

Altijd beveiligd aan het werk

Als een medewerkers een Chromebook kwijtraakt, kan de IT-afdeling het device gemakkelijk uitschakelen en daarmee de bedrijfsgegevens beschermen.

Flexibele toegang 

Flexibele toegang tot bedrijfsgegevens, ongeacht het gebruiksscenario. Integreer met Active Directory- en SAML SSO-providers of schakel gebruikersscenario’s met gedeelde devices in via beheerde gastsessies of de kioskmodus.

Eenvoudig alle devices beheren

Chrome-devices kunnen veel gemakkelijker worden beheerd. Het IT-team kan het beleid en overzichtsmogelijkheden voor de devices via de Google-beheerdersconsole of een UEM-oplossing van derden.

Meer over Chrome OS

De kracht van Chrome OS met VDI

Chrome OS werkt naadloos samen met verschillende VDI(Virtual Desktop Infrastructure)-omgevingen. Zo kunnen organisaties de voordelen van Chrome OS ervaren en hebben organisatie toegang tot alle verschillende (Windows) applicaties.

Gebruiken meerdere medewerkers hetzelfde device?

Na gebruik van een Chromebook worden alle lokale gebruikersgegevens gewist en kan een collega aan de slag. Lees in het Total Economic Impact™-onderzoek van Forrester wat je kunt besparen met Chrome OS.

Beveiligd met Chrome OS

De beveiliging van eindpunten is een van de grootste uitdagingen voor organisaties. Ontdek in deze whitepaper op welke innovatieve manier Chrome OS gegevens beschermt en IT-beheer vereenvoudigt

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over de voordelen van Chrome OS en Chromebooks voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring