Educatie

Dustin bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten in het onderwijs. Als Apple Authorised Education Specialist kan Dustin iedere educatieve instelling volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple devices in de klas. Mede dankzij ons team van gecertificeerde experts, Apple Professional Learning trainers en consultants bieden wij in elke situatie de beste totaaloplossing.

Nationaal Programma Onderwijs

Dustin biedt ondersteuning bij NPO. Zo hebben we Learn & Connect ontwikkeld, een digitaal programma voor het hele schooljaar dat verschillende thema’s uit de leerinterventies van het NPO raakt.

Learn & Connect

Learn & Connect is ontwikkeld voor onderwijsinstellingen die willen investeren in de kwaliteit van het onderwijs. Waarbij je naast goede devices ook toegang krijgt tot de kwaliteit van ondersteuning, extra activiteiten en actieve kennisdeling.

Beheer & Klasmanagement

Met Apple School Manager beschik je over een intuïtief webportaal dat IT-beheerders helpt bij een snelle en soepele uitlevering van Apple-apparaten zonder ze aan te raken. Je kunt apparaten automatisch bij je MDM-oplossing (Mobile Device Management) aanmelden en gereed te maken, voordat gebruikers ze in ontvangst nemen.

Apple Financial Services

Hik je ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van je IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit het beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

Iedereen is creatief

Iedereen kan
programmeren

Toegankelijkheid

Empowering every user. Geweldige technologie verandert de wereld en creëert dingen waarvan we nooit wisten dat we ze nodig hadden. Maar de beste technologie doet iets eenvoudiger, maar nog veel belangrijker: het zorgt ervor dat de wereld elke dag voor iedereen werkt. Dat komt omdat de beste technologie toegankelijk is – en Apple loopt voorop.

Augmented Reality

Augmented reality (AR) biedt leerlingen meer mogelijkheden om de wereld te leren kennen door die te begrijpen, in context te plaatsen en interactief te verkennen door middel van beweging en actief onderzoek. Apple hardware en software zijn ontworpen om samen de best mogelijke AR-ervaring te bieden.

Mac Does That

Als IT-afdeling in het hoger onderwijs is het belangrijk om de juiste apparatuur te bieden aan medewerkers en studenten om hun werk en studie efficiënter te maken. Een van de mogelijkheden die steeds populairder wordt, is het invoeren van keuzevrijheid voor medewerkers waarbij ze ook kunnen kiezen voor Mac. Door keuzevrijheid te bieden aan docenten en studenten, kunnen zij werken met tools die het beste bij hun individuele behoeften passen. Dit kan leiden tot hogere productiviteit en betere resultaten en helpt bij het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers en studenten.

Wil je nu al meer weten over hoe Mac een meerwaarde kan bieden in jouw onderwijsinstelling? Neem dan vrijblijvend contact op met het Apple Team van Dustin.

Ontdek hier alle voordelen van Mac voor jouw medewerkers en studenten.

iPad

iPhone

Accessoires

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over deze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team staat altijd klaar om jou te helpen en is bereikbaar via apple@dustin.nl.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring