Apple bij Dustin

Apple bij Dustin

Apple zit in ons DNA! Dustin is het enige bedrijf in Nederland met de hoogste accreditaties voor zowel Enterprise en Onderwijs- met daarnaast professionele en ondersteunende diensten. We zijn er trots op dat we flexibele, schaalbare Mac-, iPad- en iPhone-oplossingen hebben geïmplementeerd voor duizenden bedrijven, zowel voor bedrijven die nieuw zijn bij Apple als voor bedrijven met ver ontwikkelde Apple ecosystemen.

Mac Means Business

Vandaag de dag werken steeds meer bedrijven met Mac. We hebben de 11 belangrijkste redenen om Mac aan het werk te zetten opgesteld. Beginnend met hoe de Apple M1-chip Mac transformeert voor ongekende prestaties, geavanceerde beveiliging en een ongelofelijke batterijduur. Ontdek wat Dustin en Mac voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Apple Financial Services

Hik je ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van je IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit het beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

Apple Employee Choice

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken – met de tools waar ze vertrouwd mee zijn – worden ze gemotiveerd om het beste werk te leveren. Met Mac, iPad en iPhone kunnen medewerkers nog productiever en creatiever (samen)werken. Dit biedt jouw organisatie veel voordelen.

Buy & Try

Ervaar nu de superkracht van M1. Zonder risico. Nu is de tijd om overstappen naar een Mac! Met Buy & Try krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 Apple-devices te testen. Als wij je niet kunnen overtuigen van de voordelen van het product, kun je dit retourneren en krijg je de volledige aanschafprijs terug.

AppleCare

AppleCare biedt deskundige ondersteuning voor jouw Apple-devices. Omdat Apple zelf de hele oplossing ontwikkelt, van hardware en software tot besturingssysteem, biedt AppleCare geïntegreerde ondersteuning en service die je nergens anders vindt.

Apple Business Manager

Met Apple Business Manager beschik je over een intuïtief webportaal dat IT-beheerders helpt bij een snelle en soepele uitlevering van Apple-apparaten zonder ze aan te raken. Je kunt apparaten automatisch bij je MDM-oplossing (Mobile Device Management) aanmelden en gereed maken, voordat gebruikers ze in ontvangst nemen.

Single Sign-On

Bespaar tijd en vereenvoudig het inlogproces voor medewerkers met Single Sign-On op Apple-devices. Binnen één dag heb je een volledig ingerichte SSO-oplossing binnen jouw bestaande beheeromgeving. Medewerkers kunnen daar dezelfde dag nog gebruik van maken en het gemak ervaren.

Employee Choice voor de overheid

Als gemeente sta je graag zo dicht mogelijk bij de mensen. Bij je inwoners, maar natuurlijk ook bij je eigen medewerkers. Die medewerkers werken prettiger en efficiënter als je ze zo veel mogelijk keuzevrijheid geeft. Zeker bij de inrichting van hun eigen moderne werkomgeving.

iPhone

iPad

Accessoires

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om je te helpen en is bereikbaar per mail via apple@dustin.nl.


    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring