Apple Financial Services

Apple Financial Services

Medewerkers kunnen blijer en productiever worden van het werken met Apple. Maar is het niet veel te duur om voor jouw medewerkers allemaal Macs, iPads en iPhones aan te schaffen? Bereken direct het maandbedrag via onze calculator.

Hik je ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van je IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit het beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

De voordelen

Bij Dustin kunnen wij je met behulp van Apple Financial Services voorzien van een totaaloplossing op basis van Apple apparatuur. De voordelen voor jouw organisatie zijn als volgt:

 • Altijd de nieuwste Apple-technologie.
 • Minder operationele kosten dankzij minder inzet van IT-resources.
 • Alleen betalen voor gebruik en niet voor aanschaf.
 • Overzichtelijke en bescheiden kosten per maand, kwartaal of in één keer.

Altijd de nieuwste Apple-technologie.

Download whitepaper

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Apple producten en diensten voor jouw organisatie? Download dan onze whitepaper door hieronder je gegevens in te vullen.  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Dustin. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring